Site Feedback

Snooth User: TKINSD

Old profile pic still shows

Posted by TKINSD, Dec 7, 2009.

Just checking to see if you can help...an old profile pic still reflects in forums and replies to messages, etc. but when I go to my profile the new pic is there. Thanks!

Replies

476
1138
Reply by John Andrews, Dec 7, 2009.

Mark ... is this a DB sync issue?

2031
3202
Reply by Philip James, Dec 7, 2009.

I *think* it takes a little time for the images to replicate across the different servers, it will resolve itself automatically when the cache refreshes, thanks.

476
1138
Reply by John Andrews, Dec 7, 2009.

@TK how long ago did you post the new pick?

800
288
Reply by Chris Carpita, Dec 7, 2009.

@TK, Honda: Thank you for reporting this. I found the issue concerning the images, and it will be fixed within the next 48 hours.

8
4
Reply by TKINSD, Dec 7, 2009.

Thanks so much guys. I am very impressed with you super fast responses!

476
1138
Reply by John Andrews, Dec 8, 2009.

Looks like it has changed back to the old one in the forum for me. Do I need to clear my cache?

800
288
Reply by Chris Carpita, Dec 8, 2009.

@honda: your forum and profile pics look the same to me (honda shocker), on both edge and local networks. maybe try a shift-reload. what should your pic look like?

476
1138
Reply by John Andrews, Dec 8, 2009.

@ccarpita ... LOL ... actually, mine is fine. I meant TKs. It seems to have reverted back.

800
288
Reply by Chris Carpita, Dec 8, 2009.

@honda: i think you're actually viewing the correct one. the other TK pic was different than her profile pic, and based on the datestamp on the files, it was out of sync with the rest, so that's what got fixed.

476
1138
Reply by John Andrews, Dec 8, 2009.

Reload seemed to do the trick. Thanks!


Back to Categories

Popular Topics

Top Contributors This Month

259386 Snooth User: zufrieden
259386zufrieden
33 posts
1413489 Snooth User: dvogler
1413489dvogler
21 posts
89564 Snooth User: GregT
89564GregT
5 posts

Categories

View All




Snooth Media Network