Site Feedback

Snooth User: dmcker

Not able to get into forum threads?!

Posted by dmcker, Oct 8, 2011.

For some reason I'm not able to get into threads in the forum. From the thread-list view page (forum landing page), I click on a forum topic to go into it but all I get is a blank page. No entry into the thread. Clicking on a link from email to view a thread that's been active since I last viewed it produces the same result. This happened both for jjay's cellar records thread and foxall's 3day unbender thread. Saw no point in continuing after that.

Anybody else experience this? If you're viewing this message it's obviously possible to create new posts in the forum (and then see them).

Replies

20
5811
Reply by dmcker, Oct 8, 2011.

Am able to get in now. Wasn't earlier, as noted. This time Chrome, earlier Firefox....

20
2477
Reply by Richard Foxall, Oct 8, 2011.

Yeah, I had probs last night with Firefox at home, using it right now at my office and it's fine.  I was actually able to link from my email to a thread if it had updated, but not on the site.  Everything seems fine again and I'm assuming it was a glitch related to updating something or other.  Glad to know it wasn't just me, and I hope our noticing it helps the tech side here. 

75
2241
Reply by JonDerry, Oct 8, 2011.

Yeah, that was awful rough last night being locked out...

6674
2898
Reply by Gregory Dal Piaz, Oct 9, 2011.

Me too, I snt an email to tech yesterday morning when I noticed. Been on the road until now though so haven't been back since. Glad to see it was resolved for all of us!


Back to Categories

Top Contributors This Month

324443 Snooth User: outthere
324443outthere
158 posts
125836 Snooth User: dmcker
125836dmcker
108 posts
680446 Snooth User: JonDerry
680446JonDerry
93 posts

Categories

View All





Snooth Media Network